Over ons

Luuk Vree is de eigenaar van Autoschadeherstel Weesp. Het schadevak is hem bij wijze van spreken met de paplepel ingegoten want zijn vader had een schadebedrijf in Nederhorst den Berg. Luuk leerde niet alleen de fijne kneepjes van het schadevak van zijn vader, achtereenvolgens deed hij meer dan 15 jaar ervaring op bij de Sterngroep, Autofinisch (nu Schadenet Stuivenberg) en autobedrijf de Zeeuw. Bij Gildevaart te Nieuwegein behaalde hij zijn diploma’s 1e en 2e autoschademonteur.

Begin 2015 begon Luuk als zelfstandig ondernemer in een schuur achter het huis van zijn ouders. Eind 2017 betrok hij het pand op de Gouwzeestraat 7. Inmiddels heeft Luuk een klein team vakkundige medewerkers om zich heen verzameld en helpt ook zijn vader zo nu en dan nog mee.

Autoschadeherstel Weesp hecht veel waarde aan serviceverlening en de persoonlijke benadering. Bij ons geen modules op de website waarmee u een globale prijsopgave van uw schade kunt opvragen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en u een passende offerte te kunnen doen, beoordelen we uw schade in onze werkplaats bij de inspectie van uw auto.

Hieronder een impressie van de verbouwing van de Gouwzeetraat 7.

[cycloneslider id=”verbouwing”]

Over ons

Wij zijn een allround autoschadehersteller en spuiterij met als specialiteit oldtimers en carbon spuiten.

Gouwzeestraat 7,
1382 KD Weesp,
0294 771321
06-41955029
E-mail: info@autoschadeherstelweesp.nl
KvK: 62343661

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: alleen op afspraak

Wij zijn sponsor van WeHave

Route